Thursday , February 9 2023

VICE: Coaliţia pentru Familie n-a murit, se reinventează. Acum sunt Alianţa Părinţilor din România

Eșecul referendumului CpF nu înseamnă că gata, am scăpat complet de habotnicii care vor să-și impună principiile de viață asupra altora. Nu-şi mai spun Coaliţia pentru Familie, acum sunt Alianţa Părinţilor din România, scrie vice.com

Dacă aveai impresia că o să dispară Coaliţia pentru Familie după referendum, ești optimist. Dimpotrivă, pe unii eşecul doar i-a îndârjit. În fond, sunt indivizi care cred că fac munca lui Dumnezeu, protejează copiii de homosexuali şi că sunt apărătorii civilizaţiei occidentale. Poate că site-ul lor e închis de câteva luni, dar pe pagina de Facebook sunt la fel de activi ca înainte. Atâta că, în afara bulei de neoprotestanţi şi români ortodocşi verzi, nu prea îi bagă nimeni în seamă. Totuși, uneori merită să arunci un ochi, că sunt o sursă de umor involuntar, ca atunci când au acuzat o conspiraţie homosexuală internaţională la Eurovision.

La începutu’ lunii au ieşit la rampă să-l tragă de urechi pe Iohannis. Probabil n-o să-l ierte niciodată pentru cum a votat la referendum – noaptea, la încheierea târgului, fără soţie. Acum sunt supăraţi pe proiectul său, „România Educată”, așa c-au mers la Cotroceni cu o depeşă, să-şi exprime nemulţumirile, după cum relatează Sputnik de România, ActiveNews.

Nu-şi mai spun Coaliţia pentru Familie, acum sunt Alianţa Părinţilor din România. Au şi un om nou, Cristian Filip, probabil s-au prins că Mihai Gheorghiu şi doamna Săcrieru sunt cam antipatici. Au avut o strategie similară şi la marşul acela „Pentru Viaţă”: l-au marketat ca fiind organizat de o asociaţie studenţească şi alte ONG-uri, ca să nu fie asociat cu extremiştii de la ProVita. Dar, dacă te uiţi pe lista semnatarilor memoriului adresat Administraţiei Prezidenţiale, o să vezi că se regăsesc în bună parte organizaţiile care alcătuiau şi Coaliţia pentru Familie.

Continuarea AICI

Vezi si

Descinderi în Maramureș, la peste 100 de persoane fizice și funcționari care au obținut ilegal bani pentru cazarea refugiaților ucraineni

Polițiștii din Maramureș fac, joi dimineața, 117 percheziții, într-un dosar în care sunt cercetați mai …