Tuesday , November 29 2022

Vezi distribuirea mandatelor in noul Parlament

foto: Antena 3
USL a obţinut 122 mandate la SENAT şi 273 la Camera Deputaţilor.
ARD are 24 de mandate la Senat şi 56 la Camera Deputaţilor, iar PP-DD 21 la Senat şi 47 la Camera Deputaţilor.
UDMR are 9 mandate la Senat şi 18 la Camera Deputaţilor.
Colaborare la nivel înalt: PSD va fuziona cu UNPR
Mircea Toader şi Ioan Oltean au obţinut mandate în noul Parlament, la fel şi Traian Igaş, Roberta Anastase, JMihai Răzvan Ungureanu şi Elena Udrea.
Şi Vasile Blaga a obţinut, prin redistribuire, un nou mandat.
Valerian Vreme, membru ARD, a obţinut un nou mandat în viitorul Parlament, în timp ce Mihail Neamţu şi Sulfina Barbu nu se regăsesc pe listele celor care ne vor face legi în următorii 4 ani.
Fostul edil al Craiovei, Antonie Solomon, candidat la alegerile parlamentare din partea PP-DD, la Colegiul 1 Senat din Craiova, va intra în Parlament, Cezar Preda, candidatul ARD în colegiul 7 Buzău, a obţinut de asemenea un mandat, la fel şi Gheorghe Ialomiţianu, candidatul ARD, în colegiul 8 Braşov, alături de câştigătorul colegiului, Petre Roman.
Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, a obţinut un nou mandat.
Fostul director al Loteriei Române, Liliana Mincă, candidat din partea PP-DD pentru un post de deputat în Colegiul 3 din Botoşani, a intrat în Parlament, Gigi Neţoiu, intrat în cursa pentru un loc de deputat tot din partea PP-DD, într-un colegiu din Craiova, a obţinut şi el un mandat, la fel şi juristul Andrei Răzvan Condurăţeanu, care a candidat pentru Colegiul 3 din Constanţa.
Deputatul Daniel Oajdea a obţinut un loc de deputat în viitorul Parlament, după ce a candidat în Colegiul 9 din Iaşi, din partea PP-DD.
Printre parlamentarii din viitorul Parlament se află şi Mircea Man, candidatul ARD în colegiul 4 din Maramureş, Mihai Stănişoară, candidat ARD din Mehedinţi şi Popescu Florin Aurelian, candidat de la ARD în Colegiul 4 Dâmboviţa.
Grupul parlamentar al PSD, incluzându-i şi pe cei ai UNPR, va avea 221 de membri, iar grupul PNL va fi format din 147 parlamentari, a anunţat, luni seara, liderul USL, premierul Victor Ponta.

Vezi si

Romsilva a vândut 1,63 milioane mc de lemn de foc pentru populație, cu 26% mai mult decât anul trecut. Încă 400.000 mc, disponibili până la finele anului

Regia Naţională a Pădurilor (RNP) – Romsilva a vândut, în primele 10 luni ale acestui …