Sunday , November 27 2022

Veste bună pentru toți șoferii: Transportatorii renunță la grevă

transporturi

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) şi Confederaţia Naţională Rutieră (CNR) au renunțat la protestul planificat pentru joi, în urma semnării unui acord cu Ministerului Transporturilor.
Veste bună pentru toți șoferii din România: transportatorii nu vor mai circula joi, 23 mai, cu 10 kilometri pe oră pe drumurile naționale, așa cum fusese planificat, după ce UNTRR și Ministerul Transporturilor au semnat un acord.
“La începutul acestui an, UNTRR și CNR au semnalat Ministerului Transporturilor principalele probleme care afectează grav competitivitatea sectorului de transport rutier din Romania, probleme urgente de rezolvat pe termen scurt și problematica generala de natura legislativă si instituțională. Toate problemele semnalate au fost ignorate cu desăvârşire, rămânând fără nici un răspuns din partea  Ministerului Transporturilor, până la această dată.
Ne întrebăm cu ce se ocupă conducerea Ministerului Transporturilor dacă de transporturi rutiere nu se ocupa si nici celelalte moduri feroviar sau aerian nu par să cunoască vreo dezvoltare spectaculoasa? Precizăm că transporturile rutiere reprezintă un sector din economia națională care necesită eforturi minime pentru a funcționa optim și a se putea dezvolta atât în Romania, dar în special pe relații din cadrul UE sau între UE și alte țări din afara UE – transportatorii romani fiind astfel furnizori de servicii intr-o lume globalizata si cu minime cerințe de la autoritățile din România”, s-a arătat într-un comunicat UNTRR remis înainte de semnarea acordului cu Ministerul Transporturilor.

Vezi si

Percheziții la Eparhia Cernăuților și Bucovinei. Un băiat de 17 ani doar în lenjerie intimă, găsit în camera arhimandritului

Serviciile speciale ucrainene (SBU) au efectuat o percheziție în eparhia Cernăuți-Bucovina.  Potrivit surselor LB.ua, percheziția …