Thursday , January 26 2023

Verdict oficial CNATDCU: Laura Codruţa Kovesi NU a plagiat în lucrarea de doctorat

kovesi

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis, joi, că acuzaţiile de plagiat care o vizează pe Laura Codruţa Kovesi sunt neîntemeiate.
Recomandarea de menţinere a titlului de doctor a fost însuşită joi, prin vot, de Consiliul General al CNATDCU, anunta Romania TV.
În Consiliul General au fost 33 de voturi pentru menţinerea titlului de doctor şi o singură abţinere, neconstatându-se similitudini grave, potrivit unor surse din cadrul instituţiei. Decizia va fi anunţată oficial în scurt timp.
Conform stiripesurse.ro, Comisia care a dat verdictul a fost formată din trei specialişti: prof. univ. dr. Vlad Constantinesco, de la Facultatea de Drept a Universităţii “Robert Schumann” din Strasbourg (Franţa), prof. univ. dr. Claudia Ghica-Lemarchad, de la Facultatea de Drept a Universităţii din Rennes 1 (Franţa), şi prof. univ. dr. Radu Chiriţă, de la Facultatea de Drept a Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca.
 
 

Vezi si

Restaurantele trebuie să treacă în meniuri, până la 15 martie, numărul de E-uri pentru fiecare produs și să explice din ce este alcătuit

Restaurantele mai au timp până la 15 martie să treacă în meniuri numărul de „E-uri” …