Sunday , September 25 2022

Vaticanul, in stare de soc: Secretara Papei, insarcinata, gasita moarta

Vaticanul cere o ancheta completa, dupa ce secretara Suveranului Pontif, gravida in sapte luni, a fost gasita moarta in apartamentul sau.
Pope Benedict XVI leads the Easter Vigil mass in Vatican

Mariam Wuolou avea 34 de ani si era din Eritreea. Tanara lipsea de la serviciu de mai multa vreme, din cauza unor complicatii aparute in sarcina, complicatii date de diabet. Cel care a dat alarma, sunand la politie, a fost fratele sau, care nu mai avea vesti de la ea de cateva zile, informeaza Fox News.
A fost gasita moarta in apartamentul sau din zona Pisana, in sudul Romei. Un prim raport nu arata urme ale violentei pe corpul sau.
Vaticanul a cerut autoritatilor o autopsie completa, precum si demararea unei anchete, anunta Il Mesagerro. In prezent sunt intervievati membrii familiei, inclusiv sotul femeii si fratele acesteia.
Teste ADN urmeaza sa fie facute si fetusului, pentru a se determina cine era tatal.
Femeia avea cetatenie italiana prin casatorie. Surse din politie ar fi declarat ca exista banuiala ca mariajul lui Woulou sa fi fost, in realitate, o afacere.
Papa a fost informat despre moartea lui Woulou, cea care ii inmana in fiecare zi mesajele personale, a confirmat purtatorul de cuvant al Vaticanului, Federico Lombardi. “Toti suntem indurerati de vesti”, a mai spus acesta.

Vezi si

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase de la vânzare din toate magazinele din România

Mai multe sortimente de crenvurşti Wudy au fost retrase de la vânzare din toate magazinele …