Wednesday , July 24 2024

Vasle Turcu a incercat sa se sinucida. Este in spital in coma

VASILE TURCU - DNA

Vasile Turcu, fost acționar al lui Dinamo, a ajuns în stare gravă la spital, miercuri. Poliţia susţine că afaceristul ar fi încercat să se sinucidă.
Vasile Turcu se află în continuare în stare critică, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Omului de afaceri i s-a aplicat un guler cervical şi a fost intubat, ventilat şi sedat. El a suferit un edem cerebral şi prezintă mai multe fracturi costale, ceea ce indică ipotzeza că ar fi căzut.
Medicii sunt rezervați în privința evoluției stării de sănătate a lui Vasile Turcu și a șanselor de supraviețuire. Vasile Turcu este acum în comă.
“În urmă cu aproximativ o oră, Poliţia a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid. Acesta a fost preluat de către un echipaj de salvare şi transportat la spital. În acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri efectuează cercetări în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Poliţia Capitalei.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat că Vasile Turcu este în Secţia de Terapie Intensivă, în stop cardio-respirator, resuscitat.
Se pare că Vasile Turcu a încercat să se sinucidă, susţin surse din Poliţie. Acesta a fost găsit spânzurat de către un membru al familiei, într-o cameră a vilei sale din centrul Capitalei. El ar fi fost audiat acum câteva zile la DNA. Acesta ar fi motivul pentru care Poliţia a ajuns la domiciliul omului de afaceri. “Era un om puternic. Nu-l văd să se sinucidă, era foarte glumeț”, a spus Gigi Becali.
Vasile Turcu a fost acționar la Dinamo până în 2011 și a spus că ar fi dispus să revină la echipa din Ștefan cel Mare.
 

Vezi si

Marcel Ciolacu: Vom negocia cu noua Comisie Europeană un acord pe șapte ani pentru reintrarea în ținta de deficit de 3%

România va negocia cu noua Comisie Europeană un acord pe șapte ani pentru reintrarea în …