Sunday , December 4 2022

Vasile Dâncu, dus de urgență la spital inaintea audierii sale in comisii

vasile dancu1

Vasile Dâncu a fost dus de urgență la spital. El a r fi trebuit să fie audiat de comisiile parlamentare în această seară, dar a avut nevoie de ajutor medical după ce a făcut un puseu de tensiune. El a avut o cădere de calciu, iar audierea sa va avea loc marți.
Vasile Dâncu, ministrul Dezvoltării Regionale propus în Guvernul Cioloş a fost dus de urgenţă ambulanţa de la Parlament. Acestuia i s-a făcut rău tocmai înainte de a fi audiat în comisiile parlamentare, potrivit România TV.
Potrivit România TV, lui Vasile Dâncu i s-a făcut rău în maşină înaintea audierilor din comisii, aşa că a fost preluat de ambulanţa Camerei Deputaţilor şi dus la spital pentru a i se face mai multe investigaţii medicale.
Vicepremierul propus ar fi avut un puseu de tensiune, acesta acuzând mai multe dureri în piept, dar şi la cap. Acesta a fost preluat de medicii de la Parlament, ca mai apoi să fie transportat la Spitalul Universitar.
Anterior, președintele Comisiei pentru administrație publică a Camerei Deputaților, Victor Paul Dobre a precizat că Vasile Dâncu, propus de premierul desemnat, Dacian Cioloș, pentru ocuparea portofoliului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, nu poate fi prezent luni seară pentru audierea la Comisiile parlamentare de specialitate, din motive personale.
“Președintele Valeriu Zgonea a informat că Vasile Dâncu, din motive personale, nu poate fi prezent în această seară”, a precizat Dobre, menționând că o decizie privind reprogramarea acestei audieri va fi luată marți dimineață de către conducerile celor două Camere ale Parlamentului.
 
 

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …