Wednesday , May 29 2024

Vanghelie, dezlantuit asupra unei echipe de paparazzi, i-a injurat pe Ghita si pe Ponta

vanghelie

Intr-una din serile trecute, Vanghelie si actuala sa iubita, Oana Niculescu Mizil, au cinat in oras alaturi de sotii Mircea si Mihaela Geoana, la un restaurant cu specific asiatic, din zona Floreasca. Parea sa fie o seara agreabila intre prieteni, cu bucate alese si cu bauturi fine. Seara parea sa se incheie linistit, iar cele doua cupluri au plecat, fiecare, cu masina proprie.
La iesire, un barbat din parcare l-a avertizat pe Vanghelie ca a fost surprins de paparazzi. Primarul Sectorului 5 si-a iesit din fire, convins ca in spatele unui banal material de paparazzi se afla o conspiratie politica la nivel inalt. Asa ca, in timp ce jurnalistii WOWbiz.ro ii filmau de fapt pe sotii Geoana, Vanghelie a pornit pe urmele lor, iar la o intersectie mai intunecata i-a ordonat soferului sa-i blocheze pe jurnalisti cu masina. Nervos, edilul s-a dat jos de pe scaunul din dreapta si s-a dezlantuit:
Dialog paparazzi – Marian Vanghelie:
Marian Vanghelie: Ce e, ma, de ce ne urmariti?
Paparazzi: Buna seara. Cine va urmareste? Nu v-am urmarit.
M.V.: De ce ne urmariti, ma? Baa, il arestam pe Ghita?!!, Ba, f…ti m..tii m..ii!? Il arestam pe Ghita, ma? Fu..va m..tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru! Baa, stii ce sa.. ‘m…iti rupem picioarele, ma! Fii atent ce-ti spun: ca am sapte masini pe voi acum, am trimis! Daca va mai prind o data, va bag in spital!
P: Ne scuzati.
M.V. Baa, da-te dracu-n m..tii m..ii!

Si pentru a fi si mai convingator, Vanghelie s-a napustit cu pumnii si cu picioarele asupra masinii paparazzilor, incercand sa deschida portiera din dreapta.
sursa: wowbiz.ro

Vezi si

Cum se votează la alegerile din 9 iunie. Alegătorii vor primi câte cinci buletine de vot

Președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, a explicat marți cum va decurge votul duminică, …