Thursday , December 8 2022

Valeriu Tabără, rănit în urma unui accident rutier produs în Timiş

Valeriu Tabără a fost rănit, vineri, în urma unui accident rutier produs în Timiş, după ce fostul ministru al Agriculturii a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod, la faţa locului aflandu-se o ambulanţă şi un echipaj de descarcerare.

Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Izvin spre Recaş, după ce autoturismul Dacia Logan condus de deputatul PDL Valeriu Tabără a lovit un cap de pod, apoi s-a răsturnat. Valeriu Tabără era singur în maşină.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că din primele cercetări reiese că accidentul a avut loc după ce şoferul a pierdut controlul volanului.
La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă, iar potrivit poliţiştilor aflaţi la locul accidentului Valeriu Tabără este conştient, însă a spus că nu îşi poate mişca picioarele.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara, Liana Dacilescu, a declarat că Valeriu Tabără va fi transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara, însă nu a putut da informaţii despre starea acestuia.
Fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără, în vârstă de 63 de ani, candidează pentru cel de-al cincilea mandat de deputat, în colegiul electoral din zona Recaş din judeţul Timiş.
La jumătatea lunii septembrie, fostul ministru al Agriculturii Valeriu Tabără a fost supus unei intervenţii chirurgicale de tip by-pass la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara.

Vezi si

Cancelarul Austriei împinge aderarea României și Bulgariei la Schengen la primăvară

Într-o conferință de presă comună, desfășurată miercuri la Viena cu președintele PPE, Manfred Weber, cancelarul …