Saturday , October 23 2021

Valcov a publicat pe Facebook fisa medicala a unui protestatar

Darius Valcov, consilierul premierului, condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare pentru 3 infractiuni de coruptie, a postat duminica pe pagina sa de Facebook o fotografie cu fisa medicala a unui protestatar, numindu-l “sandilau”.
valcov

Ulterior, el s-a plans pe reteaua de socializare ca postarea i-a fost stearsa si a atasat acestui mesaj un clip video cu imagini care sugereaza ca #rezist si Forumul Democrat al Germanilor din Romania sunt organizatii naziste. In montaj apare si o fotografie cu presedintele Iohannis, pe care il aseamana cu Hitler, potrivit News.ro.
“#antifacontraromaniei #AntifaesteRezist. Postarea prin care aratam ca un lider #rezist este sandilau cu acte mi-a fost stearsa”, a scris Valcov pe Facebook.
Protestatarul a carui fisa medicala a fost facuta publica a anuntat ca il da in judecata pe Valcov.
Sandu Matei este cetateanul care, in urma cu o saptamana, a postat pe Facebook informatii de pe biletul de externare de la Spitalul de Urgenta Floreasca. In documentele datate 16.08.2018, dupa participarea la protestul din 10 august, se arata ca diagnosticul principal este “Bronsita si pneumopatia datorita substantelor chimice, emanatiilor de gze, fumuri si vapori”.
Unul dintre diagnosticele secundare este “otravire accidentala prin si la expunerea la alte substante chimice si nocive nespecificate”.
ziare.com

Vezi si

Activităţile religioase nu se închid, dar trebuie purtată mască de protecţie şi păstrată distanţa

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, vineri, că, la nivelul CNSU, …