Sunday , October 2 2022

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu interzice presei sa difuzeze imagini de la inmormantare. Regizorul va fi incinerat

Sergiu Nicolaescu a murit, joi, la Spitalul Elias, în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat după ce regizorul a fost operat de peritonită. Dana, soţia regizorului, a dat joi publicităţii un comunicat în care transmite presei că îi interzice publicarea şi difuzarea de imagini de la înmormântare.
Văduva lui Sergiu Nicolaescu, Dana Nicolaescu, cere televiziunilor să trateze “cu decență și respectul cuvenit” dispariția regizorului și interzice difuzarea imaginilor de la înmormântare, potrivit unui document trimis mass-media.
“În temeiul art. 78 din Codul civil intitulat «Respectul persoanei decedate», vă solicit să trataţi cu decenţa şi respectul cuvenit, tragicul eveniment cauzat prin dispariţia soţului meu, Sergiu. Totodată, vă interzic să publicaţi/ difuzaţi materiale de presă scrisă, şi/ sau audiovizuală ori internet, respectiv fotografii sau filme audio/video de la înmormântarea soţului meu. Precizez că aceste lucruri au legătură cu viaţa mea intimă, personală şi de familie, într-un moment dramatic al vieţii mele”, a mai precizat Dana Nicolaescu, potrivit paginademedia.
În sprijinul “interdicţiei”, Dana invocă mai multe prevederi legale şi constituţionale.

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …