Wednesday , October 5 2022

Vaccinul anti-COVID NU modifică ADN-ul și NU are legătură cu tehnologia 5G

Specialiștii grupului de vaccinare din cadrul Guvernului au emis duminică o serie de clarificări pentru a combate informații false transmise despre vaccinul anti-COVID.

Explicațiile autorităților de la București vin după ce dr. Christiane Northrup, un medic obstetrician din SUA, a declarat în cadrul unui interviu că vaccinurile împotriva COVID-19 pe bază de ARN mesager pot altera ADN-ul uman.

Mai mult, ea a susținut că vaccinurile bazate pe ARN mesager ar transforma oamenii în ”himere monitorizate prin tehnologia 5G de către Fundația Bill & Melinda Gates în scopul colectării de criptomonede”.

Ce sunt ADN-ul și ARN-ul
Astfel, specialiștii explică, întâi și-ntâi, ce înseamna ARN și ADN.

”ARN-ul si ADN-ul sunt macromolecule indispensabile tuturor formelor de viață cunoscute până în prezent, alături de proteine, lipide și carbohidrați. ADN-ul uman este localizat în nucleul celular.

ARN-ul mesager se găsește în citoplasma celulară – în afara nucleului – și are rol mult mai precis, cum este transmiterea de informații cu privire la sinteza de proteine în celulă.

Întrucât ARN-ul mesager nu pătrunde în nucleul celular, nu poate influența ADN-ul celular propriu”, se arată într-un comunicat remis SpotMedia.ro.

Ce conține și cum funcționează vaccinul
Mai departe, specialiștii explică ce conțin vaccinurile, cum acționează în organism și de ce, astfel, e imposibil să modifice ADN-ul.

”Vaccinurile care utilizează tehnologia ARN mesager folosesc o secvență de ARN mesager, care, odată introdusă în celule, transmite mesajul de sintetizare a proteinei Spike, proteină de suprafață a virusului SARS-CoV-2.

Cantitatea de ARN mesager corespunzătoare unei doze de vaccin este standardizată, ceea ce va asigura producția unui nivel predefinit de proteină Spike. Identificarea în organismul uman a acestei proteine ca fiind străină declanșează un răspuns imun care este responsabil de construirea imunității împotriva COVID-19.

Practic, ARN-ul mesager reprezintă manualul după care celulele umane învață să producă proteina Spike, astfel încât organismul să își construiască mecanismele necesare pentru a se putea apăra împotriva COVID-19 dacă va intra în contact cu virusul SARS-CoV2”, se mai arată în comunicat.

În document se mai menționează că această tehnologie este folosită de companiile Pfizer, Moderna și CureVac și că niciun vaccin nu poate fi comercializat în UE înainte ca studiile clinice să demonstreze că este ”sigur și eficace și că îndeplinește condițiile prevăzute de normele și legile în vigoare”.

Vezi si

Primăriile trebuie să aloce cel puțin 30% din bugetul pentru activități sportive pentru copii

Autoritățile locale din toată țara care alocă fonduri pentru sport vor fi obligate să dea …