Wednesday , April 17 2024

USR anunta ca a strans semnaturile necesare pentru participarea la alegeri

USR

Presedintele USR, Nicusor Dan, a anuntat, luni, ca formatiunea sa a strans 200.000 de semnaturi de sustinere pentru depunerea listelor de candidati la alegerile parlamentare din 11 decembrie.
“In aceasta dupa-amiaza am ajuns la 200.000 de semnaturi in sediu. Multumesc tuturor celor care au semnat si mai ales tuturor celor care au strans semnaturi pentru noi”, a scris Nicusor Dan, pe Facebook.
Presedintele USR le-a cerut sustinatorilor partidului sa continue strangerea semnaturilor pana miercuri, urmand ca vineri sa fie depuse la BEC.
“Pentru siguranta, va rog sa mai strangem inca 20.000, pentru a evita orice risc la Biroul Electoral Central”, a spus Dan.
“Va promitem ca ne vom lupta in Parlament ca niciodata sa nu mai fie nevoie de sute de mii de semnaturi pentru candidaturi. Chiar daca, prin dumneavoastra, am reusit sa strangem semnaturile de data asta, ne vom lupta ca accesul cetatenilor la viata publica sa nu mai fie ingradit prin astfel de masuri”, a adaugat liderul USR.

Vezi si

Asociația Agențiilor de Turism propune o taxă de 1 euro pentru toți călătorii care aterizează pe aeroporturile din România

Banii ar ajunge la un fond de garantare a biletelor dacă dă faliment compania aeriană. …