Friday , February 3 2023

UPDATE: Încă trei cazuri de infectare cu Omicron în România. Totalul infectărilor înregistrate oficial a ajuns la 11

UPDATE: Încă trei cazuri de infectare cu varianta Omicron a virusului SARS CoV-2 au fost confirmate, miercuri, în România. Numărul total a ajuns, astfel, la 11. Al 11-lea caz de infectare cu noua variantă Omicron a fost confirmat în urmă cu puțin timp.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 31 de ani din București, fără istoric de călătorie în afara țării. Ea este vaccinată anti -Covid 19 cu schema completă de imunizare, iar starea de sănătate este una bună, potrivit Ministerului Sănătății. Conform Antena 3, femeia este asistentă medicală la un spital de boli infecțioase din Capitală.

Știre inițială: Alte două persoane – două femei – au fost confirmate miercuri cu varianta Omicron a SARS-CoV-2, anunță Ministerul Sănătății. Este vorba despre două femei în vârstă de 41 de ani, respectiv 39 de ani, din București. Una dintre acestea a călătorit în Marea Britanie, iar cea de-a doua este contact direct al unor persoane care au călătorit tot în Marea Britanie.

Ambele persoane sunt vaccinate împotriva COVID-19, starea lor de sănătate fiind una bună.

Adrian Marinescu, medic la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București, a declarat la Digi 24 că una dintre paciente este internată la Matei Balș pentru monitorizare, iar cea de-a doua este în carantină.

Până în prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 10 cazuri cu varianta Omicron a virusului SARS-Cov-2.

Vezi si

PSD și PNL se contrazic prin comunicate în privința taxei de solidaritate

Social-democrații le cer liberalilor să-și definească poziția față de taxa de solidaritate aplicabilă companiilor cu …