Saturday , July 20 2024

UNPR vrea taxarea marilor averi. 1% pentru romanii cu averi de peste 450.000 de euro sau cu masini de peste 50.000 de euro

bani

UNPR vrea extra impozit pe marile averi. Anunţul a fost făcut, marti, de preşedintele UNPR, Gabriel Oprea.
“Vrem să introducem în dezbaterea publică legea taxării marilor averi. Legea a mai fost discutată şi a fost respinsă la doar două voturi diferenţă”, a declarat Gabriel Oprea.
La rândul său, secretarul general al UNPR, Neculai Onţanu, a declarat că taxarea marilor averi poate asigura resurse financiare pentru creşterea salariilor şi pensiilor.
“Avem majoritatea necesară adoptării acestei legi în Parlament. Va fi o taxă de solidaritate pe averile mai mari de 450.000 de euro”, a declarat vicepreşedintele UNPR Eugen Nicolicea.
UNPR a prezentat marti, intr-un conferinta de presa, un proiect de lege pentru taxarea marilor averi, prezentat ca o taxa de solidaritate, necesara pentru a se investi in consum. Eugen Nicolicea a precizat ca taxa va fi de 1% pentru cei care au averi de peste 450.000 de euro – persoane fizice – si pentru cei care detin un bun – “automobil de lux, elicopter” – de peste 50.000 euro.

Vezi si

Serviciile online ale Wizz Air au redevenit funcţionale. Clienţii pot rezerva bilete şi pot face check-in online

Serviciile online ale Wizz Air au redevenit funcţionale, iar clienţii pot rezerva acum bilete şi …

One comment

  1. Ar fi foarte interesant sa se cunoasca cum cineva ,bugetar fiind ,cum a putut realiza 450000 de euro.