Thursday , December 7 2023

UNPR isi separa grupurile parlamentare de ale PSD. Cele doua partide merg separat in alegeri

UNPR, partidul condus de Gabriel Oprea, vrea să îşi facă grupuri parlamentare separate de PSD. În acest sens, uneperiştii ar urma să facă demersurile necesare în cele două camere, susţin surse politice citate de hotnews.ro. De asemenea, potrivit unor surse politice citate de România TV, PSD şi UNPR vor merge separat în alegerile locale.
dragnea-oprea

UNPR urmeaza sa depuna documentele necesare pentru ca, in aceasta sesiune parlamentara, sa aiba grupuri separate de PSD in cele doua camere, au declarat sursele politice citate.
Masura este luata pentru ca UNPR sa poata avea reprezentanti in sectiile de votare la alegeri, asa cum prevede legea. UNPR are, în acest moment, 21 de senatori si 51 de deputati.
UNPR se reuneste intr-o sedinta in 30 ianuarie, in timp ce social-democraţii s-au întrunit deja, la Sinaia, in mai multe reuniuni, atat ale grupurilor parlamentare, cat si a conducerii extinse.
Pe de altă parte, potrivit unor surse politice, citate de România TV, PSD si UNPR vor merge separat in alegerile locale. Acest lucru a fost discutat, joi, de social-democraţi, la Sinaia.
Pe de altă parte, senatorii PSD au liber să voteze pentru urmărirea penală a şefului UNPR.
 

Vezi si

Oficial: Fostul premier Florin Cîțu, pus sub urmărire penală în dosarul vaccinurilor anti-COVID. 43,3 milioane de doze achiziționate în plus de România

Fostul premier Florin Cîțu a fost pus oficial sub urmărire penală miercuri, 6 decembrie, de …