Tuesday , December 6 2022

Unde traiesc cel mai bine barbatii din Romania

Cele mai multe femei singure sunt în Rm. Vâlcea, Iaşi, Sibiu, iar cele mai frumoase în Bucureşti
Cele mai multe femei singure sunt în Râmnicu Vâlcea, Iaşi şi Sibiu, iar cele mai frumoase sunt în Bucureşti, potrivit unei cercetări, care a relevat şi faptul că Râmnicu Vâlcea, Cluj-Napoca şi Capitala sunt oraşele unde bărbaţii beneficiază de cele mai favorabile condiţii de viaţă.
Cercetarea, realizată în 11 oraşe din România (Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Braşov, Galaţi şi Râmnicu Vâlcea), a luat în calcul mai multe criterii, considerate esenţiale unui stil de viaţă bărbătesc: numărul de locuri amenajate pentru pescuit, numărul de spaţii verzi disponibile bărbaţilor, numărul de baze sportive accesibile acestora, dar şi numărul de femei singure dintr-un oraş.
Cercetarea realizată la cererea Organizaţiei Bărbaţilor din România – Bergenbier a relevat că Bucureşti, Cluj Napoca şi Râmnicu Vâlcea sunt oraşele unde bărbaţii beneficiază de cele mai favorabile condiţii de viaţă.
Astfel, în topul oraşelor cu cele mai multe locuri amenajate pentru pescuit se află Bucureştiul (cu peste 102 zone disponibile în zona Bucureşti-Ilfov), urmat fiind de Cluj Napoca (48) şi de Iaşi (43).
Din punct de vedere al spaţiului verde disponibil acestora, Cluj-Napoca se află pe primul loc (cu 127 metri pătraţi disponibili unui bărbat), Galaţiul şi Bucureştiul ocupând următoarele poziţii, cu 124 mp şi, respectiv, 99 mp de spaţiu verde disponibili pentru fiecare bărbat.
În topul oraşelor cu cele mai multe baze sportive accesibile bărbaţilor se află Cluj Napoca, oraş urmat de Braşov (locul doi) şi de Timişoara şi Constanţa (locul trei).
Conform datelor, bărbaţii din Ploieşti şi din Bucureşti beneficiază de cele mai puţine oportunităţi de a face mişcare.
Cele mai multe femei singure se află, conform cercetării Daedalus Millward Brown, în Râmnicu Vâlcea (46%), în timp ce pe următoarele locuri se află Iaşi (45%) şi Sibiu (44%).
În paralel, cercetarea naţională cu privire la percepţia bărbatilor despre oraşele cu cele mai frumoase femei a clasat Bucureştiul (17,51%) pe primul loc, urmat de Iaşi (13,47%) şi Cluj Napoca (9,19%). Oraşele cu cele mai frumoase femei au fost identificate prin intermediul unui chestionar online, realizat de iVox.ro, la care au raspuns 1.262 de bărbaţi cu vârsta peste 18 ani.

Vezi si

Cancelarul Austriei anunță din nou că se opune intrării României în Schengen, cu 2 zile înainte de Consiliul JAI

Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, a declarat, marți, din nou, că Austria se opune integrării României …