Thursday , February 2 2023

Un tren plin cu navetişti a luat foc, azi-noapte, în apropierea staţiunii Neptun

tren foc

Un tren plin cu navetişti a luat foc, miercuri noapte, în apropierea staţiunii Neptun. Oamenii au reuşit să iasă din vagoane, dar conductorul trenului s-a ars pe mâini și pe față în timp ce încerca să stingă flăcările.
Potrivit ReporterNTV, trenul care se deplasa dinspre Constanța către Mangalia s-a oprit la un moment dat, iar din locomotivă a început să iasă fum.
Martorii au declarat că nimeni nu a încercat să îi evacueze. Din fericire, toţi pasagerii au reuşit să iasă în siguranţă din tren înainte să se extindă flăcările. Nu şi conductorul trenului, care a încercat să stingă singur incendiul. Acesta a fost ars pe mâini și pe față şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina, in zona statiunii Neptun, la un incendiu izbucnit la un automotor.
Trei autospeciale s-au deplasat de la Statia Mangalia si au reusit sa stinga focul in aproximativ o jumatate de ora.
In automotor se aflau sase persoane, dintre care patru calatori, mecanicul si conductorul.
In urma incendiului, conductorul a fost ranit, cel mai probabil in incercarea de a stinge focul. El a suferit arsuri pe maini si pe fata, fiind transportat la spital cu o ambulanta.
Flacarile au distrus automotorul in totalitate. Cel mai probabil, cauza izbucnirii focului a fost un scurtcircuit, potrivit reprezentantilor ISU.

Vezi si

PNL vrea comasarea alegerilor: 2024 nu poate fi un an total ratat. PSD nu pare a fi de acord

PNL vrea comasarea alegerilor de anul viitor. Sunt mai multe scenarii, care vor fi discutate …