Thursday , May 23 2024

Un tren de pasageri a deraiat în apropiere de Baia Mare

Trenul Regio 4313 Baia Mare – Satu Mare a deraiat, miercuri dimineaţă, în zona pădurii situată în vecinătatea Aeroportului Internaţional Baia Mare, din cauza cedării terasamentului, potrivit primelor informaţii venite de la faţa locului, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.
tren deraiat

Echipaje al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, SMURD şi ale poliţiei se află la locul accidentului, însă nu s-au înregistrat răniţi în urma producerii deraierii, a mai precizat reprezentantul IPJ Maramureş.
Trenul Regio 4313, care circula pe relaţia Satu Mare – Baia Mare, a deraiat miercuri dimineaţă în jurul orei 9:45, între staţiile Buşag şi Baia Mare, iar din primele informaţii nu sunt călători răniţi, a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan.
“Evenimentul a fost înregistrat în jurul orei 9:45. Este vorba de o deraiere a trenului Regio 4313 care aparţine operatorului naţional CFR Călători. Acesta circula pe relaţia Satu Mare – Baia Mare, iar deraierea s-a înregistrat între staţiile Buşag şi Baia Mare. În tren erau 12 călători care au fost preluaţi cu mijloace locale până în staţia Baia Mare de unde vor fi preluaţi de o altă garnitură şi îşi vor continua călătoria. Din primele informaţii nu au fost răniţi”, a precizat Brânzan.
Reprezentantul CFR Infrastructură a menţionat că ancheta care se află în derulare urmează să stabilească cauzele exacte ale deraierii.

Vezi si

Un cutremur cu magnitudinea 4 s-a produs miercuri în zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea 4 s-a produs miercuri, în zona seismică Vrancea-Buzău, anunță Institutul Național …