Friday , June 14 2024

Un student american disparut acum 12 ani ar fi fost rapit sa-l invete engleza pe Kim Jong Un

kim jong-un

Un fost student american, care a disparut in China in 2004 si despre care se credea ca este mort, ar fi fost rapit si dus in Coreea de Nord, unde i-ar fi dat meditatii de limba engleza presedintelui Kim Jong Un, potrivit presei japoneze.
David Sneddon, care avea 24 de ani cand a disparut, ar putea locui la Phenian alaturi de sotie si doi copii, sustin reprezentantii sindicatului Abductees’ Family din Coreea de Sud, potrivit unui articol Yahoo Japan, citat de The Telegraph.
Guvernul chinez a spus la acea vreme ca Sneddon ar fi murit in timp ce explora un canion numit Defileul Tigrului, in provincia Yunnan din sudul Chinei, insa cadavrul nu a fost gasit niciodata.
Insa acum exista indicii ca tanarul ar fi fost rapit de nord-coreeni si dus la Phenian. Choi Sung-yong, presedintele sindicatului Abductees’ Family, a declarat ca surse din tara vecina spun ca Sneddon ar fi acum casatorit cu o femeie din Coreea de Nord si ar avea impreuna doi copii.
Sursele mai sustin ca americanul ar fi profesor in tara inchisa si ca ar fi fost meditatorul de limba engleza al dictatorului Kim Jong Un.
Fostul student al Brigham Young University din SUA vorbea fluent limba coreeana si studia mandarina cand se afla in China.
Parintii lui si-au petrecut ultimii 12 ani incercand sa il gaseasca, iar acum autoritatile americane i-au informat ca vor incepe sa il caute activ pe fiul lor.
ziare.com

Vezi si

Doi frați români, împușcați la Girona, în Spania. Unul a murit, celălalt e în stare gravă

Doi români au fost împuşcaţi în Spania în plină stradă, sub ochii îngroziţi ai martorilor, …

error: