Friday , February 3 2023

Un primar a scăzut toate salariile cu 20%, ca să nu blocheze proiectele europene. Nu, nu-i din Suceava, da' batem şi noi un apropo

Ajuns la fundul sacului, un primar din Gorj a pus investiţiile din comună înaintea salariilor. A decis să scadă toate salariile cu 20 la sută, ca să nu blocheze proiectele din fonduri europene. Conform DIGI 24, angajaţii au semnat că sunt de acord cu reducerea, dar tot speră să recupereze banii la rectificarea bugetară promisă de guvernanţi.bani salarii

Cei 50 de angajaţi ai Primăriei Băleşti nu s-au bucurat prea mult de salariile mărite. Asta pentru că au fost diminuate cu 20% din lipsă de bani.
„Am luat decizia asta tocmai pentru a nu ne bloca nici cu salariile şi nici cu cofinanţarea pe parte de proiecte. Riscam să rămânem fără bani chiar la sfârşitul trimestrului trei”, spune Mădălin Ungureanu – primarul comunei Băleşti.
În total, peste 200.000 de lei se cheltuiesc cu salariile în fiecare lună. De voie, de nevoie, salariaţii au acceptat şi salariile ciuntite ca soluţie provizorie.
Continuarea AICI

Vezi si

PSD și PNL se contrazic prin comunicate în privința taxei de solidaritate

Social-democrații le cer liberalilor să-și definească poziția față de taxa de solidaritate aplicabilă companiilor cu …