Wednesday , February 1 2023

Un touroperator care vinde românilor vacanțe în Grecia a anunțat ieri că de azi își suspendă activitatea

Mouzenidis Travel  Grecia, un touroperator care oferea  bilete pentru sejururi în Grecia turiștilor români, a anunțat joi, 17 iunie, că începând de vineri, 18 iunie, suspendă  până în data de 26 iunie 2021 prestarea serviciilor turistice contractate (rezervate) .

În acest sens, biroul din București al touroperatorului grec a trimis către agențiile partenere din țară un mail în care anunță această decizie.

De asemenea, pe site-ul companiei grecești este afișat un anunț în care se comunică faptul că își suspendă activitatea temporar și își anunță clienții care aveau programate concedii începând de mâine-poimâine că își pot reprograma vacanțele în septembrie sau chiar în 2022.

”Datorită continuării măsurilor restrictive de acordare a licențelor în ceea ce privește piețele est-europene de peste un an, compania, Mouzenidis Travel Grecia, anunță prin prezenta că temporar, pentru perioada 18 iunie 2021 și până la 26 iunie 2021, nu își va furniza serviciile pentru pachetele și programele turistice rezervate destinației Grecia. Compania va reveni cu noi anunțuri în ceea ce privește  reorganizarea programului său operațional pentru sezonul de vară curent.

Întotdeauna în deplină loialitate față de clienții noștri și ghidați de cea mai bună providență posibilă a serviciilor sale, oferim transferul rezervărilor sale menționate în perioada de mai sus pentru perioada de după 1 septembrie sau pentru sezonul de vară următor 2022 cu același preț și servicii aditionale”, se arată în comunicatul menționat.

Pe de altă parte, pagina de facebook în limba română a operatorului Mouzenadis nu mai este activă.

Agențiile românești partenere ale touroperatorului grec recomandă turiștilor care au achiziționat astfel de sejururi să verifice statusul rezervărilor și să solicite clarificări de la MOUZENIDIS TRAVEL Grecia, indicând și câteva adrese de e-mail:

[email protected]

[email protected]

[email protected].

Pe grupurile de whatsapp ale turiștilor și agențiilor românești au apărut deja relatări despre cazuri în care  turiști români care pe 18 iunie trebuiau să se cazeze la hoteluri în Grecia s-au trezit că rezervările lor nu sunt active la hotelurile respective. (O.S.)

Vezi si

MAE le cere românilor aflați în Turcia să evite zonele turistice din Istanbul. „Risc ridicat de insecuritate”

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi informează pe cetăţenii români care locuiesc sau călătoresc în oraşul …

2 comments

  1. Prunariu Tutunariu

    Nu știu cine-i Muiezidis ăsta, n-am mai auzit niciodata despre “importantul” tur operator (la buzunare), dar faptul ca anunță de azi pe maine că își înceteaza activitatea, îmi pare o țeapă intenționată.
    Cand le-a luat banii fraierilor, Muiezidis nu știa că sunt probleme cu licențele est europene ? Abia ieri a aflat ?
    Plătesti ca prostu si cand ajungi acolo…Muiezidis.
    Escroci.