Tuesday , January 31 2023

UPDATE: Un LIFT s-a prăbuşit în GOL în SALINA SLĂNIC PRAHOVA. În ascensor se aflau opt persoane

salina


UPDATE: Un incident grav a avut loc la Salina Slănic Prahova, după ce un lift s-a prăbuşit în gol mai mulţi metri cu opt turişti în interior. Din fericire, frânele de urgenţă au intrat în funcţiune şi ascensorul s-a oprit înainte să atingă pământul.
Un incident grav a avut loc în cursul zilei de miercuri în Salina Slănic, din judeţul Prahova, după ce un lift care ducea turiştii în salină s-a prăbuşit. Opt persoane se aflau în momentul respectiv în ascensor, două dintre ele fiind rănite. Un bărbat a fost dus la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de urgenţă, însă, din fericire, victimele se află în afara oricărui pericol.
Accidentul s-a produs din cauza unei defecţiuni la una dintre manetele care acţionau liftul ce coboară până la 200 de metri în inima pământului, însă frânele de urgenţă au intrat în funcţiune şi au evitat o catastrofă. În prezent, turiştii şi personalul salinei sunt evacuaţi cu ajutorul mai multor microbuze, printr-o altă ieşire, prin zona industrială în care se extrage sarea.
 
 
 
 

Vezi si

Inspectorul Pădurii: Numărul interogărilor a crescut însă apelurile la 112 s-au redus la jumătate

Numărul de interogări realizate de cetăţeni în aplicaţia Inspectorul Pădurii a crescut de la 1,3 …