Saturday , September 18 2021

Un elicopter militar american a aterizat forțat pe Bd. Aviatorilor din București, în Piața Charles de Gaulle

Un elicopter aparținând Armatei americane a trebuit să aterizeze forțat în nordul Bucureștiului, în Piața Charles de Gaulle, chiar pe șosea, unde a doborât stâlpi de iluminat. Nu sunt victime. Elicopterul de tip Black Hawk participa la pregătirile pentru Ziua Aviației, care va avea loc pe 20 iulie.

Conform Digi24, aparatul, care făcea parte dintr-un grup de elicoptere, a pierdut din altitudine şi a aterizat forţat pe unul dintre principalele bulevarde din Capitală (Bulevardul Aviatorilor), în Piața Charles de Gaulle.

La aterizare a făcut și daune: stâlpi prăbușiți pe șosea și o dubă puțin avariată.

Elicopterul Black Hawk al armatei SUA este o aeronavă de transport. Acesta efectua un zbor de antrenament. În cadrul antrenamentului, ceva nu a mers bine, iar aparatul de zbor a fost nevoit să aterizeze. Militarii americani și polițiștii români fac verificări la fața locului. Se va forma o comisie de specialiști la nivelul armatei americane pentru a stabili care a fost exact cauza.

 

Vezi si

Ce se ascunde în spatele falimentului City Insurance. Dobânzi uriașe pentru împrumuturi fictive plătite către compania lui Dan Odobescu, cumnatul lui Adrian Năstase

Un director din ASF face dezvăluiri despre ce se ascunde la City Insurance: compania a …