Tuesday , July 5 2022

Un bărbat s-a aruncat cu cei doi copii în lacul de acumulare Berești – Bacău. Ambii copii sunt morți, trupul tatălui este căutat încă

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a plecat de acasă cu intenția de a se arunca împreună cu cei doi copii de 4 luni, respectiv 5 ani, în lacul de la barajul Berești, Bacău, după un conflict cu soția.

Politie, masina, Obiectiv

La fața locului s-au deplasat polițiștii care i-au scos pe copii din apă, inconștienți, și le-au acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanței. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, dar cei doi copii au fost declarați decedați.

Până la acest moment, bărbatul nu a fost găsit. Este căutat, atât în apă, cât și pe uscat, în zonele din jur, luându-se în calcul și varianta în care acesta nu s-ar fi aruncat în apă, ci doar i-ar fi aruncat pe copii.

Conform Digi 24, tragedia s-ar fi produs după o ceartă între părinții copiilor. Cei doi soți s-au certat în urmă cu câteva zile, când bărbatul a amenințat-o pe femeie că se va întâmpla ceva rău cu el și cei doi copii. Femeia a sunat azi la 112 pentru că nu dădea de urma acestora și le-a indicat polițiștilor loculpe care bărbatul l-a pomenit în discuția cu soția lui, respectiv barajul de la Berești.

Tragedia amintește de cea de săptămâna trecută, de la Timișoara, când o mamă s-a aruncat de pe un bloc turn împreună cu cei doi copii, ambii decedând, la fel ca și în acest caz.

Vezi si

Lista completă a schimbărilor fiscale pregătite de Guvern. Ce taxe cresc, ce deduceri se acordă, cum se vor impozita IMM-urile și dividendele

Luni seara, Ministerul Finanțelor a pus în dezbatere publică proiectul de ordonanță privind modificarea Codului …