Wednesday , April 17 2024

Un barbat inarmat cu un pistol a incercat sa jefuiasca o banca din Cluj

Un barbat cu fata acoperita si inarmat cu un pistol a intrat intr-o unitate bancara din municipiul Cluj-Napoca si a cerut bani, dupa care a fugit.
jaf banca

Potrivit IGPR, in jurul orei 15:10 Politia a fost sesizata cu privire la faptul ca intr-o unitate bancara, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, din cartierul Marasti, a intrat o persoana cu fata acoperita si ar fi solicitat bani personalului bancii, amenintand cu un pistol.
Barbatul ar fi fost refuzat si a parasit incinta bancii in fuga. In urma acestui incident, nicio persoana nu a fost ranita.
Imediat dupa sesizarea incidentului, toate echipajele de politie au fost mobilizate pe teren pentru prinderea barbatului in cauza.
“Urmeaza sa se stabileasca cu exactitate imprejurarile in care s-a produs incidentul, si celelalte date de interes pentru solutionarea cazului. Ancheta este coordonata de catre Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul inspectoratului. Semnalmente: – varsta aproximativa 20-25 de ani, constitutie atletica, purta imbracaminte de culoare inchisa si ochelari de soare. Persoanele care pot furniza informatii utile in acest caz, sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta 112 pentru a anunta organele de politie”, arata Politia.
In urma cu numai trei zile, un barbat a intrat intr-o banca Transilvania din municipiul Cluj-Napoca si, sub amenintarea unui cutit, a furat aproximativ 20.000 de lei. El este cautat de atunci.

Vezi si

Aproape 1.000 de cazuri de rujeolă în ultima săptămână în România și un deces

Institutul Naţional de Sănătate Publică a informat marţi că în perioada 1 ianuarie 2023 – …