Thursday , May 6 2021

Un barbat inarmat cu un pistol a incercat sa jefuiasca o banca din Cluj

Un barbat cu fata acoperita si inarmat cu un pistol a intrat intr-o unitate bancara din municipiul Cluj-Napoca si a cerut bani, dupa care a fugit.
jaf banca

Potrivit IGPR, in jurul orei 15:10 Politia a fost sesizata cu privire la faptul ca intr-o unitate bancara, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, din cartierul Marasti, a intrat o persoana cu fata acoperita si ar fi solicitat bani personalului bancii, amenintand cu un pistol.
Barbatul ar fi fost refuzat si a parasit incinta bancii in fuga. In urma acestui incident, nicio persoana nu a fost ranita.
Imediat dupa sesizarea incidentului, toate echipajele de politie au fost mobilizate pe teren pentru prinderea barbatului in cauza.
“Urmeaza sa se stabileasca cu exactitate imprejurarile in care s-a produs incidentul, si celelalte date de interes pentru solutionarea cazului. Ancheta este coordonata de catre Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul inspectoratului. Semnalmente: – varsta aproximativa 20-25 de ani, constitutie atletica, purta imbracaminte de culoare inchisa si ochelari de soare. Persoanele care pot furniza informatii utile in acest caz, sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta 112 pentru a anunta organele de politie”, arata Politia.
In urma cu numai trei zile, un barbat a intrat intr-o banca Transilvania din municipiul Cluj-Napoca si, sub amenintarea unui cutit, a furat aproximativ 20.000 de lei. El este cautat de atunci.

Vezi si

Ministrul Sănătății: Erori de raportare în CoronaForms, în aproximativ 1.000 de cazuri de decese ale unor pacienţi cu COVID-19

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat miercuri seară că au fost descoperite erori de raportare …