Friday , May 20 2022

Un bărbat din Vaslui, implicat într-un accident, a spus echipajului ambulanței că tocmai și-a ucis, acasă, fiul și soția

Un bărbat din comuna Albești, judetul Vaslui, și-a ucis soția și fiul, iar apoi s-a urcat în mașină și a provocat un accident în Costești. Totul a ieșit la iveală în urma unui apel telefonic la 112: o femeie, aflată în trafic, a observat o mașină ieșită în decor.

„Accident rutier la Costești, o mașină a ieșit în decor. O singură victimă, șoferul care prezintă contuzii minore. Era singur în mașină. A fost trimisă o ambulanță B2 cu asistent medical de la Vaslui. Ajunși la fața locului, bărbatul implicat în accident le-a declarat celor de pe echipajul ambulanței că și-a ucis soția și fiul acasă la Cornii Albești. Trimise de urgență la fața locului, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) de la Vaslui dar și reprezentanți primăriei din sat au confirmat informația. Soția și fiul bărbatului au fost găsite măcelărite, din câte se pare cu un topor.” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

A fost alertată Poliția și reprezentanții primăriei, care au mers să verifice informațiile. Totodată, la fața locului a fost trimis un echipaj TIM. Vorbele bărbatului au fost confirmate, soția și fiul acesteia erau hăcuite.

Conform publicatiei vasluiene Vremea Noua, victimele au 76 ani (soția), respectiv 46 ani (fiul). Bărbatul, de aproximativ 80 de ani,  i-a lovit de mai multe ori cu toporul, provocându-le răni incompatibile cu viața. În momentul accidentului rutier, acesta era plin de sângele celor două victime.

Vezi si

Amenzile pentru cazurile de cruzime față de animale s-au triplat

Amenzile pentru cazurile de cruzime față de animale, triple începând de joi, 19 mai 2022. …