Friday , December 2 2022

Un băiețel și o fetiță gemeni, în vârstă de 2 ani, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Mama lor ar fi fost live pe Facebook

Gemeni, în vârstă de doi ani, au murit miercuri seară după ce au căzut de la etajul zece al unui bloc din Ploieşti. Mama acestora (foto) ar fi transmis live, pe Facebook, în momentul în care a avut loc tragedia. În imagini se vede cum femeia ascultă manele şi fumează, alături de cel de-al treilea copil al său, iar transmisia se întrerupe când cineva bate insistent la uşă. În timpul transmisiei se aud inclusiv sirenele unor maşini de intervenţie.

Mama celor doi copii care au murit, miercuri seară, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti, ar fi transmis live, pe Facebook, în momentul în care tragedia a avut loc. În imagini se vede cum femeia ascultă manele şi fumează, alături de cel de-al treilea copil al său, iar transmisia se întrerupe când cineva bate insistent la uşă, femeia întrebând pe altcineva: ”Vezi cine buşeşte în halul ăla?”. În timpul transmisiei se aud inclusiv sirenele unor maşini de intervenţie. Femeia este internată, în stare de şoc, la Psihiatrie.

Poliţia Prahova a anunţat că, miercuri, în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei nr. 2 Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 că pe Bulevardul Republicii, doi copii gemeni, fată şi băiat, cu vârsta de 2 ani şi două luni, au căzut de la etajul 10, de la fereastra unui apartament.

Copiii au fost preluaţi de ambulante şi duşi la spital, însă nu au mai putut fi salvați, fiind declarat decesul.

Mama celor doi copii ar fi transmis live, pe Facebook, în momentul în care tragedia a avut loc. Timp de trei minute şi jumătate, femeia transmite live. Alături de fiul său, ea ascultă manele, iar la un moment dat îşi aprinde o ţigară. Transmisia se încheie brusc, când se aud bătăi insistente în uşă, iar femeia spune: „Ia vezi, Alino, cine e? Alino! Vezi cine buşeşte în halul ăla?”.

Sursele judiciare au precizat că se fac cercetări pentru a se stabili dacă transmisia avea loc chiar în momentul în care copiii cădeau de la etajul 10. Aceleaşi surse au declarat că, în acest moment, nu există suspiciunea că cei doi fraţi ar fi fost împinşi să cadă de la etaj.

Femeia a intrat în stare de şoc şi este internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

HotNews

foto: Observatorul prahovean

Vezi si

România are 218 pârtii de schi care însumează 189 km, cât o singură staţiune din Franţa sau Elveția

România are un total de 218 pârtii de schi care însumează 189 de kilometri. Spre …