Wednesday , May 29 2024

Un avion a aterizat de urgenta: Oameni lesinati la bord din cauza unei scurgeri toxice

Un avion care zbura de de la Londra spre orasul american Philadelphia a fost fortat sa aterizeze de urgenta pe aeroportul din Dublin, dupa o deversare chimica, pentru care unii pasageri si membri ai echipajului au avut nevoie de asistenta medicala.

Zborul American Airlines AA729 s-a intors din drum, dupa ce trecuse de sud-vestul Irlandei, transmite Irish Mirror.

Echipajele medicale i-au intampinat pe aeroport pe cei aflati la bord pentru a le oferi ajutor de specialitate.

Katie Phillips, un pasager aflat la bordul aeronavei, a relatat pe Twitter: “Bine, deci nu s-a intamplat cum era planificat. O deversare chimica a provocat imbolnaviri la bord si o aterizare de urgenta la Dublin”.

Surse citate de publicatia irlandeza arata ca doi membri ai echipajului au lesinat, dupa ce au fost grav afectati de contactul cu o substanta toxica.

Compania arata intr-o declaratie oficiala ca: “Zborul American Airlines 729 din Londra Heathrow catre Philadelphia a fost deviat spre Dublin, din cauza unui miros cauzat de o solutie de curatare varsata in avion”.

Un alt pasager a declarat ca decolarea a fost intarziata o ora, din cauza scurgerii:

“Au intarziat sa decoleze pentru a cerceta un miros, ca sa fie prudenti. Am asteptat o ora si apoi o ora am zburat. Capitanul a anuntat ca trebuie sa ne intoarcem si sa ne indreptam spre Londra, din cauza unui miros care afecta echipajul de zbor.

Capitanul ne-a linistit ca acest lucru este neobisnuit, dar e o masura de precaute. Ne-am intors si apoi au spus ca vom ateriza in Dublin. Au avertizat ca vor veni paramedici in avion. Ne-au rugat sa nu facem poze, au sosit echipajele de pompieri si acum suntem in terminal.”

ziare.com

Vezi si

13 persoane reținute pentru trafic cu Ozempic, medicamentul pentru diabet folosit pentru slăbit

Treisprezece persoane au fost reţinute de poliţiştii şi procurorii din Bucureşti într-un dosar care vizează …