Thursday , August 18 2022

Un autocar plin cu turiști polonezi s-a izbit într-o casă în Maramureș: 51 de persoane implicate, 8 au ajuns la spital 

Un accident rutier în care a fost implicat un autocar s-a produs, marți, pe DN18, în localitatea Moisei, județul Maramureș, fiind implicate 51 de persoane, din care 8 au ajuns la spital. A fost activat planul roșu de intervenție.

Autocarul a ieșit de pe șosea și s-a izbit de o clădire.

Purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi, a precizat că în autocarul implicat în accident se aflau turişti polonezi.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie, inclusiv un elicopter, relatează Agerpres.

8 persoane au fost transportate la spital.

Restul persoanelor implicate în eveniment au fost preluate de un autocar, pus la dispoziție de autoritățile locale, urmând a fi cazate la o pensiune din zonă, fiind în stare bună, fără probleme deosebite, transmite ISU.

La fața locului au acționat 2 mașini de stingere, 2 ehipaje de descarcerare, 4 ambulanțe SMURD, 4 ambulanțe SAJ și 1 elicopter.

Au fost suplimentate forțele de intervenție de la nivelul ISU Bistrița-Năsăud cu următoarele mijloace: 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială transport victime multiple, 1 punct medical avansat.

 

Vezi si

Pe 28 august începe o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”. Tarifele de cazare pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană

FPTR lansează o nouă ediție a programului “Litoralul pentru toți”. Programul începe pe data de …