Tuesday , February 7 2023

Un autocar plin cu români s-a răsturnat pe o autostradă din Italia. 22 de răniți

Un autocar care venea din Italia către România s-a răsturnat luni pe o autostradă lângă Padova. La bord se aflau 52 de persoane, adulți și copii de naționalitate română. Mai multe persoane au ajuns la spital, două dintre ele fiind preluate de elicopter.

Conform Antena 3, ar fi vorba despre pasageri din Botoșani, iar dintre răniți unul a fost transportat la spital în cod roșu, alți patru în cod galben și 17 în cod alb.

Accidentul a avut loc pe autostrada A13, în nordul Italiei. La fața locului au fost trimise ambulanțe din Veneția și Padova.

Potrivit publicației Il Gazzettino, preluată de Mediafax, autocarul plecase din Roma și se îndrepta spre România. La bord se aflau 52 de persoane, adulți și copii, de naționalitate română. Numeroase persoane au fost rănite. Una a fost transportată în stare gravă la spital, iar alte 21 au diferite răni.

Șoferul a fost testat negativ pentru alcool. Polițiștii verifică dacă șoferul a depășit viteza legală și timpii de conducere și de odihnă. Traficul prin zonă a fost blocat și pe autostradă s-au format coloane lungi de mașini.

Vezi si

Rafila: Nu am pârghiile legale să împiedic un medic să lucreze în privat după încheierea programului de lucru

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, consideră că un medic poate lucra simultan în sistemul public şi …

2 comments

  1. desigur viteza necorespunzätoare, sofer de doi bani.

    • Si autocarul cu care am veni în GERMANIA pe 6 ianuarie să răsturnat în drum spre Cluj , șoferul a fost vinovat , să aplecat după telefon și a tras de volan dreapta , ROMFOUR e firmă de transport , niște GOLANI