Monday , December 5 2022

Un autocar cu 27 pasageri a ars in intregime pe E85, in apropiere de Marasesti

autocar

Un autocar cu calatori la bord, ce se indrepta spre Bucuresti, a luat foc in mers marti dupa-amiaza, arzand in intregime pe drumul european 85, pe raza judetului Vrancea, toti pasagerii reusind sa se salveze la timp.
Flacarile au izbucnit in timp ce vehiculul care plecase din judetul Bacau, din municipiul Onesti, se afla la iesire din localitatea vranceana Haret, in apropiere de Marasesti, relateaza Adevarul.
Potrivit Cristinei Duta, purtatorul de cuvant al ISU Vrancea, in autocar se aflau 27 de pasageri, iar in momentul in care vehiculul a luat foc, acestia au coborat panicati, reusind astfel sa scape teferi din incendiu. Calatorii au fost preluati de un alt autocar pentru a ajunge la destinatie.
“Din informatiile noastre, autocarul venea dinspre Onesti si mergea la Bucuresti. Toti pasagerii au coborat la timp din masina, care a luat foc in intregime. Au actionat trei echipe de pompieri, respectiv pompierii de la Statia Panciu si echipele de la Serviciul Voluntar de Urgenta Marasesti, care au reusit sa lichideze focul”, a declarat reprezentantul ISU, adaugand ca urmeaza sa se stabileasca daca flacarile au izbucnit din cauza instalatiei electrice a vehicului, asa cum reiese din primele cercetari.
sursa foto: Adevarul

Vezi si

Parlamentul a votat revocarea lui Niculae Bădălău de la conducerea Curții de Conturi, după ce a fost arestat pentru dare de mită

Camera Deptaţilor şi Senatul s-au reunit luni, 5 decembrie, în şedinţă comună, pentru a vota …