Tuesday , May 28 2024

Un apropiat al presedintelui Iohannis a fost gasit spanzurat

sursa foto: turnulsfatului.ro
sursa foto: turnulsfatului.ro
Un apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis a fost găsit spânzurat în cursul zilei de miercuri.
Cristian Pavel, directorul tehnic de la Tursib, societatea de trasnsport în comun din Sibiu a fost găsit fără suflare în urma unui apel la 112. Corpul acestuia se afla la domiciliul părinţilor săi, casă în care locuia împreună cu soţia sa, Anita. Aceasta din urmă este consilier local, şi a condus Formul Democrat al Germanilor din România.
Mai mult, Anita a fost colegă de şcoală cu Klaus Iohannis, după terminarea studiilor între cele două familii legându-se o strânsă prietenie. Anita şi Cristian Pavel au participat la petrecerea data de actualul preşedinte imediat după câştigarea alegerilor şi au petrecut de revelion la munte împreună cu familia Iohannis.
Cei care au fost de faţă la ultimul eveniment îşi amintesc că directorul Pavel era vesel, plin de viaţă, fără a arăta că trece printr-o perioadă de depresie. Cristian Pavel nu avea probleme financiare chiar dacă soţia sa nu mai era angajata FDGR. Colegii de serviciu spun totuşi că acesta avea probleme în căsnicie.
libertatea.ro

Vezi si

Deputatul Dan Vîlceanu a fost sancționat cu reducerea cu 50% a indemnizației de parlamentar timp de 6 luni, după bătaia cu Florin Roman

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, propunerea Comisiei juridice de penalizare a lui …