Friday , December 2 2022

Un afacerist din Brăila s-a împuşcat în cap dupa ce a sunat la 112

Un om de afaceri din Brăila, în vârstă de 41 de ani, s-a împuşcat în cap cu puşca de vânătoare, informează România TV. Înainte de a se sinucide, bărbatul a sunat la 112, însă, în momentul în care poliţia a sosit la domiciliul său, brăileanul se împuşcase deja.
Apelul sinucigaşului la 112 a avut loc, joi, în jurul orei 11.30, a precizat la România TV purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Jenel Şogor. Bărbatul a anunţat că intenţionează să se sinucidă, indicând inclusiv locul în care se află.
Potrivit purtătorului de cuvânt, poliţia a ajuns imediat la domiciliul omului de afaceri, însă acesta se împuşcase deja în garajul locuinţei sale. Brăileanul era întins pe pardoseală şi avea la cap o plagă împuşcată, iar în imediata apropiere a acestuia poliţiştii au găsit o armă de vânătoare.
Circumstanţele în care a avut loc sinuciderea sunt cercetate de către un procuror criminalist. Surse din rândul anchetatorilor susţin că brăileanul ar fi avut probleme financiare care l-au determinat să se sinucidă.
Potrivit adevărul.ro, bărbatul era vânător din 2005 şi nu-şi mai plătise cotizaţia. Avea o firmă e construcţii care nu mai mergea. Despre posibile probleme financiare vorbesc şi vecinii bărbatului, şocaţi de cele întâmplate.

Vezi si

România are 218 pârtii de schi care însumează 189 km, cât o singură staţiune din Franţa sau Elveția

România are un total de 218 pârtii de schi care însumează 189 de kilometri. Spre …