Tuesday , October 4 2022

Umor englezesc dupa ce "hoardele" de romani si bulgari nu au invadat Marea Britanie

james may
James May, de la Top Gear, face misto pe Twitter de temerile britanicilor ca vor fi invadati de romani si bulgari

 După ce aproape un an de zile românii şi bulgarii au fost defăimaţi şi discriminaţi în presa britanică, marele moment de 1 ianuarie 2014, când tabloidele din Regat preconizau că “hoardele” de est-europeni vor invada Marea Britanie, a trecut fără ca previziunile să devină realitate. Nu a fost nicio invazie, motiv pentru care glumele britanicilor s-au reprofilat, relateaza gandul.info.
“Avertizare de trafic: străzile Londrei sunt foarte aglomerate azi. Sigur sunt românii care pleacă de la aeroport. Mi-am verificat cu grijă casa de bulgari şi n-am găsit nici măcar unul. Nu mă aşteptam la asta”, a scris pe Twitter James May, de la Top Gear.
Comicul britanic Adil Ray a intrat şi el în joc şi a postat o glumă tot pe acest subiect. “Am rămas fără lapte. Cred că a venit noaptea un român şi mi l-a băut”, a scris el.
Mai mult, chiar şi personalităţi ale României au ajuns să fie luate în derâdere. Un politician laburist a postat în Daily Telegraph o serie de tweet-uri ironice la adresa Nadiei Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi.
“Situaţia a scăpat de sub control. Nadia Comăneci tocmai mi-a livrat lapte la uşă. Ilie Năstase îmi spală maşina. Gheorghe Hagi vinde ziare la colţ!”, a scris Dan Hodges.

Vezi si

Două dosare penale în cazul deputatului Bălășoiu: de act sexual cu un minor și de viol

Procurorii Parchetului General s-au autosesizat şi au început urmărirea penală in rem pentru act sexual …