Monday , April 15 2024

Ultimele ganduri ale poetului Adrian Paunescu

Şeful Clinicii de Chirurgie Generală a Spitalului de Urgenţă Floreasca, Mircea Beuran, a povestit pentru Agerpres ultimele discuţii cu poetul Adrian Păunescu.
În ultimele zile când se afla în spital, poetul Adrian Păunescu realiza că e mai bine decât atunci când s-a internat, dar tot timpul se gândea că se întâmplă ceva cu el, însă nu avea curajul să admită că ar putea muri, a declarat prof. dr. Mircea Beuran, şeful Clinicii de Chirurgie Generală a Spitalului de Urgenţă Floreasca, acesta fiind şi cel care l-a adus la spital.
Profesorul Beuran a mai spus, potrivit Agerpres, că poetul, la un moment dat, s-a simţit mai bine şi a avut voie să mănânce. Medicul a povestit că poetul s-a bucurat că poate mânca o ciorbă adusă de acasă, dar spunea că aceasta nu mai are gustul pe care îl ştia.
Adrian Păunescu spunea că deşi toţi medicii şi personalul medical îl încurajează, îi scapă ceva şi nimic nu mai seamănă cu ceea ce ştia. Poetul a refuzat tot timpul să vină la spital şi cu greu s-a decis să vină, la insistenţele medicilor şi ale familiei, a mai declarat prof.dr.Beuran.
Poetul Adrian Păunescu a murit, vineri, la ora 7,15, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Vezi si

Vremea se răcește în toată țara și vin ploi 

După vremea caldă urmează o răcire semnificativă, de la 31 de grade la 10 grade. …