Tuesday , November 29 2022

Udrea: Ştiam că Dorin Cocoş finanţa campaniile PDL

udrea

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, miercuri, că avea cunoştinţă de faptul că fostul său soţ, Dorin Cocoş, finanţa campaniile electorale ale democrat-liberalilor.
Elena Udrea a vorbit, miercuri, la ieşirea de la ÎCCJ, despre felul în care sunt finanţate campaniile electorale. Totodată, aceasta a declarat că ştia că omul de afaceri Dorin Cocoş finanţa campaniile PDL-ului.
“Nu este un secret, aşa se finanţează campaniile electorale. De ce vă prefaceţi toţi că nu ştiţi? Toată societatea, toată clasa politică se preface că nu ştie. Aşa se finanţează campaniile electorale. Întrebaţi-l pe Iohannis, pe Ponta, ei cum şi-au finanţat campaniile? Veţi vedea că la fel. Ştiam că Dorin Cocoş finanţa campaniile PDL-ului. Asta ştiam, nu ştiam exact ce şi cu ce sumă”, a declarat Elena Udrea.
Întrebată dacă şi campania sa a beneficiat de finanţări ilegale, deputatul a replicat: “Persoanele de faţă se exceptează de fiecare dată, nu?”
Mai mult, întrebată dacă omul de afaceri Dorin Cocoş a contribuit şi la finanţarea campaniei sale, Udrea a declarat: “Probabil că da, nu-mi amintesc. Pot să verific în contabilitate.”

Vezi si

Romsilva a vândut 1,63 milioane mc de lemn de foc pentru populație, cu 26% mai mult decât anul trecut. Încă 400.000 mc, disponibili până la finele anului

Regia Naţională a Pădurilor (RNP) – Romsilva a vândut, în primele 10 luni ale acestui …