Sunday , October 2 2022

UDMR va vota impotriva investirii Guvernului Ponta

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, după şedinţa grupurilor parlamentare reunite, că Uniunea va vota împotriva învestirii Guvernului Ponta.
“Am avut o şedinţă a grupurilor noastre parlamentare, unde am discutat punctul nostru de vedere faţă de votul de mâine, de învestitură a Guvernului Ponta în Parlament. Poziţia noastră de mâine – vom vota împotriva Guvernului. Suntem în Opoziţie, nu este nevoie de voturile noastre şi poziţia UDMR va fi prezentată mâine, la şedinţa comună a celor două Camere, de domnul vicepreşedinte Borbely”, a menţionat liderul UDMR.
Pe de altă parte, acesta a arătat că, la audierea miniştrilor propuşi de premierul desemnat, “în funcţie de prestaţia fiecărui ministru”, parlamentarii UDMR vor decide cum vor vota.
“Dar principiul rămâne acelaşi, vom vota împotriva Guvernului şi împotriva celor propuşi pentru funcţia de ministru. Nu spun că nu vor exista excepţii, că, dacă va exista o prestaţie foarte bună, atunci noi nu vom vota pentru”, a mai spus Kelemen.

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …