Saturday , June 22 2024

Ucigașul Raisei, fetița de 2 ani găsită moartă în Dolj, și-a recunoscut fapta. Este verișorul ei de 15 ani

Principalul suspect în cazul fetiței de doar doi ani ucisă în Dolj a fost reținut pentru 24 de ore. Verișorul adolescent al copilei și-a recunoscut fapta după 15 ore de audieri.

Miercuri noapte, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au luat decizia să îl rețină pentru 24 de ore pe verișorul de 15 ani al Raisei, fetița găsită fără viață într-o râpă, în Dolj. Cei doi ar fi rămas nesupravegheați în jur de 20 de minute, în casa băiatului, moment în care s-ar fi petrecut această tragedie.

Potrivit procurorilor, adolescentul a ucis-o pe copilă și imediat după a aruncat-o în râpa în care a și fost găsită de polițiști. Băiatul a fost ridicat de polițiști miercuri și a fost audiat 15 ore, timp în care și-a recunoscut fapta. Alături de el au fost duși la secția de poliție și părinții și fratele său, însă pentru aceștia nu a fost luată nicio măsură.

Ancheta continuă în acest caz. Procurorii urmează să pună cap la cap toate informațiile și să anunțe ce s-a petrecut cu exactitate în ziua în care Raisa a fost ucisă, relatează Digi24.

 

Vezi si

Un nou val de praf saharian ajunge în România

Un nou val de praf saharian ajunge sâmbătă în România. Până luni masa de aer …