Saturday , September 24 2022

TVRinfo.ro: Liviu Dragnea, citat la DNA in dosarul referendumului

Coordonatorul campaniei electorale a PSD pentru referendumul din 29 iulie, Liviu Dragnea, a fost citat la DNA in dosarul presupuselor fraude de la vot, relateaza TVRinfo.ro, citand surse politice.
Potrivit acelorasi surse, Dragnea a fost citat sa se prezinte joi la DNA pentru a da explicatii in legatura cu organizarea referendumului in judetele din sudul tarii.
DNA si Parchetul General au declansat o ampla ancheta in legatura cu posibilele fraude de la referendum, dupa ce in toata tara au fost inregistrate peste 500 de plangeri.
DNA face investigatii in judetele Teleorman, Olt si Gorj, iar Parchetul General, in Mehedinti. DNA investigheaza presupusele fraude si in judetele Cluj si Vrancea.
Trei presedinti de sectii de votare din judetul Mehedinti sunt acuzati ca au falsificat listele de suplimentare de vot si ca in baza acestor documente au introdus mai multe buletine in urne.
Potrivit Parchetului General, cei trei presedinti acuzati de “fraude la referendum” sunt Dumitru Mirea, Liviu Catalin Bondoc si Gheorghita Burcu.

Vezi si

Iohannis: Deocamdată, România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că deocamdată România nu îndeplineşte criteriile tehnice pentru intrarea …