Saturday , June 15 2024

Trupul unei fetițe nou-născute, găsit într-un sac la o groapă de gunoi din Oravița

Un angajat de la groapa de gunoi din oraşul Oraviţa, judeţul Caraş-Severin a găsit luni cadavrul unei fetiţe nou-născute, într-un sac menajer aruncat printre gunoaie. Bărbatul se ocupa cu selectarea deşeurilor când a descoperit trupul neînsuflețit al micuței și a sunat imediat la Poliţie.

”Ieri, poliţişti de la Poliţia Oraşului Oraviţa au fost sesizaţi despre faptul că la o haldină de gunoi din oraş a fost găsit cadavrul unui bebeluş, aruncat într-un sac menajer. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul inspectoratului şi Poliţiei Oraşului Oraviţa, pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi stabilirii situaţiei de fapt”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Cadavrul nou-născutului a fost dus la morga spitalului din localitate pentru efectuarea necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

”Momentan cercetările sunt în curs de desfăşurare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oraviţa, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi de drept şi dispunerii măsurilor legale, care se impun”, a mai transmis IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii încearcă să afle şi cine sunt părinţii fetiţei, care au fost motivele pentru care corpul acesteia a fost aruncat la gunoi, dacă s-a născut în viaţă sau nu şi de cât timp a fost aruncat cadavrul.

 

Vezi si

Doi frați români, împușcați la Girona, în Spania. Unul a murit, celălalt e în stare gravă

Doi români au fost împuşcaţi în Spania în plină stradă, sub ochii îngroziţi ai martorilor, …

error: