Thursday , July 18 2024

Trei stewardese au fost rănite din cauza turbulențelor în timpul unui zbor București – Hamburg

Trei stewardese au fost rănite joi seara din cauza turbulențelor după decolarea unei curse de la București spre Hamburg, informează Digi 24. Fiind condiții de furtună, mai multe zboruri care au avut ca destinație Bucureștiul au așteptat în aer îmbunătățirea vremii pentru a ateriza pe aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) sau au fost redirecționate spre alte aeroporturi, informează Boardingpass.

Incidentul, petrecut în timpul unei curse București – Hamburg operate de o companie low-cost, a avut loc deasupra Craiovei, conform Digi 24. Avionul s-a întors la București, iar stewardesele au fost internate la Floreasca, Elias și Spitalul Universitar. Acestea au fost „ușor rănite” la cap și picioare.

„Zborul companiei HiSky dintre Timișoara și București a aterizat pe aeroportul din capitala Bulgariei, iar cel operat de SkyUp pentru Arkia pe ruta Tel Aviv – București a aterizat la Burgas”, conform Boardingpass..

Cele două avioane care au aterizat pe aeroporturile din Bulgaria au fost realimentate și pentru a zbura spre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București. Zborul Ryanair FR679 Viena – București a fost redirecționat pe aeroportul din Salonic (Grecia). De asemenea, zborul Austrian Airlines OS787 Viena – București a revenit pe aeroportul din capitala Austriei la circa 20 de minute de la decolarea spre București.

 

Vezi si

Ministrul Digitalizării: Nu va mai fi nevoie de mii de contabili. 30% din funcționarii publici vor ieși la pensie în 3 ani și vor fi înlocuiți de tehnologie

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a declarat, miercuri, că, în următorii trei ani, conform datelor Institutului …