Saturday , June 22 2024

Trei soferi de autocar, ATACATI cu un cuţit de către un turist polonez. Călătorul s-a SINUCIS după ATAC

autocar

Un incident deosebit de grav s-a produs într-un autocar de linie care se deplasa pe ruta Amsterdam-Bucureşti. Un cetăţean polonez, care se afla în maşină, s-a ridicat brusc de pe locul său, a scos un cuţit şi l-a atacat pe şofer. Alţi doi şoferi care se aflau în autocar au intervenit pentru a-şi proteja colegul si au fost si ei atacati. Polonezul s-a sinucis câteva momente mai târziu, după ce şoferul atacat a oprit maşina pe marginea drumului.
Atacul s-a produs în timp ce autocarul, la bordul căruia se aflau 18 pasageri, traversa localitatea Ohaba din judeţul Hunedoara. Potrivit declaraţiilor pasagerilor, un cetăţean de origine polonă s-a ridicat fără un motiv aparent de pe locul său, a scos un cuţit şi l-a atacat pe şofer. În ajutorul bărbatului au sărit colegii săi, care erau şoferi de rezervă.
După ce şoferul atacat a oprit autocarul pe marginea drumului, atacatorul polonez a sărit din maşină şi a luat-o la fugă. Pe urmele sale au pornit doi pasageri. Speriat, atacatorul şi-a înfipt cuţitul în zona sternului. A murit câteva momente mai târziu.
“Atacul a fost comis de un cetăţean polonez asupra unuia dintre cei trei şoferi ai autocarului care venea de la Amsterdam şi se duce la Bucureşti. După ce şoferul atacat a oprit maşina, polonezul a fugit. A fost urmărit de doi martori, însă la un moment dat şi-a înfipt cuţitul in zona sternului. Lovitura i-a fost fatală”, a declarat purtătorul de cuvânt de la IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu la România TV.
Cei trei şoferi sunt în afara oricărui pericol, la fel şi toţi cei 18 pasageri.
Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală.
 
 

Vezi si

Măsuri pentru fluidizarea traficului și puncte de prim ajutor deschise în principalele vămi în perioada Rusaliilor

Poliția de frontieră a anunțat vineri că a luat măsuri pentru fluidizarea traficului în perioada …