Wednesday , February 8 2023

Trei persoane au murit azi la sectiile de votare, o femeie din Arges si doi barbati din Dolj

O femeie de 69 de ani din judetul Arges a murit, duminica, la scurt timp dupa ce a votat. Femeii i s-a facut rau in curtea unei sectii de votare din localitatea Stefanesti, fiind resuscitata, dar fara succes.

Reprezentantii Politiei Arges au transmis ca femeii i s-a facut rau la scurt timp dupa ce a votat chiar in curtea liceului in care functioeaza sectia de votare nr. 173 din localitatea Stefanesti.

“I s-a facut rau la plecare, nu a fost intrerupt procesul de votare”, a anuntat IPJ Arges.

Femeia avea 69 de ani.

Este a treia persoana care a murit la vot astazi, dupa ce, in cursul diminetii, doi barbati au murit la sectii de votare din Dolj.

Primul a fost un barbat de 80 de ani din comuna Amarastii de Sus. Initial, el si-a pierdut constienta, in timp ce se afla in incinta sectiei de votare din localitate. Conform ISU Dolj, batranului i-au fost acordate ingrijiri medicale, insa nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Barbatul a fost declarat mort. El nu apucase sa voteze.

Procesul electoral a fost suspendat temporar la sectia din Amarastii de Sus, scrie Gazeta de Sud.

Cosmin Gradinaru, purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, a declarat ca si unui barbat de 81 de ani din Apele Vii i s-a facut rau langa sectia de votare din localitate. Si in acest caz au fost acordate ingrijiri medicale, insa nu s-a mai putut face nimic si a fost constatat decesul.

ziare.com

Vezi si

România va trimite în Turcia încă o echipă de salvatori și bunuri de strictă necesitate din rezerva de stat

România va trimite în Turcia încă o echipă de salvatori, precum şi încă doi medici …