Sunday , October 2 2022

Trei morți și mai mulți răniți intr-un accident grav la Medgidia. Coliziune intre un autobuz si un autoturism

accident medgidia

Trei persoane au murit, una este în comă, iar alte şase – şapte persoane sunt cu politraumatisme, au transmis, joi, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. În continuare traficul în zonă este complet blocat.
Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Constanţa, în urma accidentului produs la Medgidia, trei persoane au murit şi o alta este în comă. De asemenea, alte 6-7 persoane sunt conştiente, fiind diagnosticate cu politraumatisme.
Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) un grav accident de circulaţie s-a produs pe DJ 222, în judeţul Constanţa, fiind implicate un autoturism şi un autobuz cu persoane.
Potrivit SAJ Constanța, martorii care au sunat la 112 au declarat că în autocar se aflau între 10 și 15 călători, iar în autoturism erau trei persoane, relatează Ziua de Constanța.
Din primele informaţii sunt şi persoane încarcerate, la nivelul judeţului Constanţa fiind activat Planul Roşu de Intervenţie. Cele trei persoane din autoturism sunt în stare comatoasă, gravă.
La faţa locului acţionează un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă, doua echipaje SMURD de prim ajutor și șase echipaje medicale SAJ. În sprijin, a fost solicitată şi intervenția unui elicopter SMURD.
Accidentul rutier s-a petrecut între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă, mai multe echipaje de poliţişti fiind la faţa locului.

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …