Tuesday , July 23 2024

Trei membri ai unei familii, găsiți morți în curtea casei din Cluj, la piscină

Toți cei trei membrii ai familiei au fost găsiți în curtea din spatele casei situate într-o pădure din Colonia Sopor, Cluj. Un vecin a fost cel care a sunat la 112 și a alertat Poliția. Bărbatul încercase să îi contacteze telefonic pe toți cei trei, însă nu a primit niciun răspuns, arată Antena 3 CNN.

Poliția s-a deplasat imediat la domiciliul acestora, însă, din păcate, toți cei trei au fost găsiți fără viață în curtea din spatele casei, un bărbat de 42 de ani și părinții săi.

Aceștia erau îmbrăcați în costume de baie, și zăceau fără viață lângă o piscină gonflabilă pe care o aveau montată în curte. Din primele informații se pare că s-ar fi electrocutat din cauza unei improvizații electrice.

Un electrician chemat la fața locului a explicat că, în curte, familia avea tot felul de improvizații cu fire electrice și becuri. Mai mult decât atât, peste piscină treceau două fire electrice, trase din tabloul electric, iar cel mai probabil unui dintre acestea s-a rupt iar cei trei ar fi murit electrocutați.

 

Vezi si

Ministerul Agriculturii: Nu există teste rapide care să stabilească corect pesticidele din legume și fructe. Populația e dezinformată

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale atrage atenția că nu există niciun fel de teste rapide …