Saturday , December 10 2022

Trei handbalişti de la CSU Târgovişte au murit într-un cumplit accident. Un autotren a izbit in plin microbuzul in care se afla echipa

accident handbalisti

Trei handbalişti ai clubului Sportiv al Universităţii Valahia din Târgovişte au murit duminică seara, într-un grav accident de circulaţie produs pe DN2, la ieşirea din Râmnicu Sărat. Alte cinci persoane, grav rănite, au fost transportate la spitale din Bucureşti.
Accidentul s-a produs în jurul orei 22.30, după ce microbuzul în care se aflau sportivii a fost lovit în plin de un autotren încărcat cu cherestea, care s-a răsturnat apoi peste el. Trei dintre handbalişti au murit pe loc. Dininformațiile obținute de gsp.ro, Daniel Manda, pivotul împrumutat de CSU de la CSM Ploiești, este unul dintre cei 3 decedați.
Cinci dintre răniţii aflaţi în microbuzul care staţiona pe marginea drumului pentru remedierea unei defecţiuni la motor au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, la Spitalul Pantelimon şi la Spitalul Bagdasar-Arseni cu ambulanţa de transport victime multiple trimisă din judeţul Ilfov în sprijinul pompierilor buzoieni şi cu o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Buzău.
Şoferul autocamionului şi alte două persoane au fost externaţi după ce medicii au decis că viaţa nu le este pusă în pericol. Mai mulţi martori spun că şoferul autocamionului ar fi leşinat pe loc în momentul în care a coborât de la volan şi a realizat dezastrul produs de el.
CSU Târgoviște a mai fost implicată în urmă cu trei ani într-un alt accident de circulație, când echipa se întorcea din cantonament. Atunci nu au existat însă victime.
 

Vezi si

Inscripție ”NAZI BANK” pe peretele unei sucursale Raiffeisen din Cluj-Napoca. Poliția a demarat verificări

Polițiștii clujeni au demarat cercetări vineri în contextul inscripționării unor mesaje pe fațada unei clădiri …