Thursday , September 29 2022

Trei curse de pe Aeroportul Otopeni sunt anulate

Trei curse aeriene de pe Aeroportul “Henri Coandă” au fost anulate din cauza condiţiilor meteo. Este vorba de două curse care veneau de la Amsterdam şi una de la Zurich. În plus, multe curse au întârzieri cuprinse între 30 şi 40 de minute.
Cursele aeriene au fost anulate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din Europa.  Cele trei curse trebuiau să ajungă la Bucureşti de la Zurich, respectiv Amsterdam.
“Sunt anulate din cauza condiţiilor meteo de pe aeroporturlor de destinaţie. E vorba de trei curse. O cursă Zurich-Otopeni – Zurich, din cauza condiţiilor meteo din Zurich. o cursă KML Amsterdam-Otopeni- Amsterdam tot din cauza celor de la Amsterdam. Şi o cursă Tarom Amsterdam- Otopeni- Amsterdam, date fiind condiţiile meteo de la Amsterdam. Sunt întârzieri normale cauzate de condiţiile meteo şi având în vedere intervenţiile specifice ce trebuie făcute, respectiv degivrarea aeronavelor şi a pistelor. Întârzierile sunt de 30- 40 de minute”, a declarat Mihaela Chiril, purtător de cuvânt Aeroportul Henri Coandă.

Vezi si

14 magazine Auchan, închise temporar. 50 de magazine din țară au fost amendate cu 750.000 lei

Inspectorii ANPC au amendat, în urma controalelor, 50 de magazine Auchan din toată țara cu …