Thursday , May 30 2024

Trei bărbaţi, dintre care doi tata si fiu, au murit într-o fântână pe care încercau să o cureţe

Pompierii de la ISU Timiş au fost solicitaţi să intervină în localitatea Jupani, pentru salvarea a trei persoane dintr-o fântână. După o intervenţie contracronometru, oamenii au fost scoşi la suprafaţă, dar din păcate pentru ei nu s-a mai putut face nimic.
cazuti fantana

Pompierii Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) din Timişoara mai multe echipaje au intervenit marţi seara pentru salvarea a trei persoane căzute într-o fântână, în localitatea Jupani, pe care cel mai probabil încercau să o curețe.
Este vorba de un tânăr de 25 de ani, de tatăl său de 54 de ani şi un vecin, de 36 de ani. Conform poliţiştilor timişeni, primul care a intrat în fântână a fost tânărul de 25 de ani, apoi a intrat şi tatăl, pentru a-i duce o pompă. Când a văzut că cei doi nu mai răspund, un membru al familiei a chemat un vecin, care a intrat şi el în fântână şi nu a mai răspuns.
Din păcate, pompierii i-au scos pe cei trei bărbaţi inconştienţi din fântână, iar echipajele medicale au făcut manevre de resuscitare, la care însă nu au răspuns.
Din primele informații se pare că doi dintre bărbați au coborât în fântână pentru a o curăța. Salvatorii presupun, însă, că s-au intoxicat cu monoxid de carbon și și-au pierdut cunoștința. Tatal si fiul lucrau in strainatate si venisera acasa in vacanta.
 
 

Vezi si

Ministerul Educației majorează sumele asistenților de la examenele naționale, definitivat și titularizare

Ministerul Educaţiei propune majorarea cuantumului sumelor acordate asistenţilor care au şi atribuţii de scanare şi …