Sunday , October 2 2022

Traiasca spaniolii! Au baut bere de un milion de euro in doua zile

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vizitat zona special amenajata pentru fanii echipei Atletico Madrid in Piata George Enescu.
Primarul Oprescu a afirmat ca din informatiile sale s-au consumat 200.000 de litri de bere de cand suporterii spanioli au “invadat” Bucurestiul.
O bere de 500 ml costa 8 lei in fan-zone-uri.
Oprescu a vizitat, timp de zece minute, zona special amenajata pentru fanii madrileni si s-a salutat cu o parte dintre cei 2.000 de suporteri prezenti in piata. El a precizat ca in cursul zilei urmeaza sa se intalneasca si cu primarul orasului Madrid, Ana Botella, care soseste la Bucuresti pentru finala Ligii Europa.
La un moment dat, doi suporteri ai lui Atletico i-au pus pe spate lui Oprescu un steag al Spaniei, iar unul dintre acestia i-a strigat in limba engleza: “Ronaldo, sa dai un penalti pentru Atletico diseara”. Primarul a zambit si a dat mana cu el.
Cei aproximativ 2.000 de suporteri ai echipei madrilene aflati in spatiul amenajat au stat la coada la mici si fripturi, iar pe o scena cantau si dansau ansambluri populare romanesti. In afara zonei ingradite, spaniolii isi cumpara de mancare de la supermarketurile din zona, preferand parizer cu paine si bere romaneasca la pet-uri de doi litri.
De asemenea, trotuarele sunt pline de fani ai lui Atletico. Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao, este programata in aceasta seara, de la ora 21.45, pe Arena Nationala din Bucuresti, fiind transmisa in direct de Pro TV.

Vezi si

Aproape jumătate de milion de permise de conducere vor expira în câteva luni. Sfaturi pentru a evita cozile și timpii mari de așteptare

În perioada decembrie 2022 – februarie 2023 va expira termenul de valabilitate a unui număr …